Markiezen

Klassieke charme met effectieve bescherming

Markiezen combineren traditionele charme met effectieve zon- en regenbescherming. Hun unieke vormgeving voorkomt zijdelingse zoninval en voegt een esthetisch element toe aan historische en klassieke gevels, waardoor ze een tijdloze keuze zijn voor stijlbewuste huiseigenaren.

Optimale zonbescherming met markiezen

Een van de grootste voordelen van markiezen is dat ze volledige bescherming tegen de zon bieden. Terwijl de meeste zonweringen enkel bescherming aan de voor- of bovenkant bieden, gaan markiezen een stap verder. De unieke constructie zorgt van markiezen voor een effectievere bescherming door de luifel aan zowel de voorkant als de zijkanten volledig gesloten te houden. Hierdoor wordt een groter oppervlak afgedekt, waardoor u geniet van een uitgebreide schaduwzone. 

 

Het gesloten ontwerp van de markiezen biedt niet alleen bescherming tegen direct zonlicht, maar creëert ook een aangename koelte in de schaduw. Dit maakt onze markiezen ideaal voor ramen van woningen, bedrijfspanden en winkels waar een uitgebreide bescherming tegen de zon wenselijk is.  

 

Offerte opvragen

Een tijdloze toevoeging aan uw huis​

Naast de functionele aspecten, zijn markiezen ook een echte eyecatcher voor uw huis. Het is dan ook niet gek dat type zonwering al jarenlang ontzettend populair is. Of het nu gaat om een klassieke woning, een eigentijds bedrijfspand, of alles daar tussenin, markiezen voegen een subtiele dosis elegantie toe aan de buitenkant van uw huis. 

Markiezen op maat

Bent u van plan markiezen te kopen? Bij Zwamon bieden we een breed assortiment aan markiezen die perfect passen bij uw woning of bedrijfspand. Onze markiezen zijn niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw buitenruimte. 

Markiezen kopen bij Zwamon

Benieuwd naar de mogelijkheden van markiezen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Onze experts staan klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het maken van de beste keuze. Bij Zwamon vindt u niet alleen hoogwaardige markiezen op maat, maar ook persoonlijke service en advies. Plan vandaag nog uw afspraak en ervaar de veelzijdigheid en voordelen van de markiezen van Zwamon! 

Onze markiezen

Houten markiezen

  • Handmatig touwsysteem, elektrisch of solar bediend
  • FSC gecertificeerd
  • Meranti of grenen hout
  • Tijdloos model

Aluminium markiezen

  • Handmatig touwsysteem, elektrisch of solar bediend
  • Klassieke uitstraling met moderne materialen
  • Onderhoudsvrij

Inspirerende projecten met markiezen

Laat u inspireren door onze brochure van Markilux

Download onze brochure en laat u inspireren. Het is ook mogelijk om met een professional te praten in onze showroom of maak een afspraak

Vraag onze brochure aan

  • Een boekje met inspiratie van onze producten
  • Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen