Beglazing

Naadloze overgang tussen binnen en buiten

Beglazing transformeert uw buitenruimte in een lichte, luchtige uitbreiding van uw huis, perfect voor alle seizoenen. Of het nu gaat om schuifdieren, vouwwanden of glazen daksystemen, beglazing zorgt voor een ononderbroken uitzicht op uw tuin terwijl u beschermd bent tegen de elementen.  

Voordelen van terrasbeglazing​

Met terrasbeglazing geniet u van het beste van beide werelden; het comfort van binnen met het gevoel van buiten. Uw terras is rondom beschermd tegen neerslag en wind, waardoor u een beschutte en comfortabele ruimte creëert. Achter de terrasbeglazing zit u helemaal uit de wind en beschut tegen neerslag. Met een heater erbij kunt u bijna het hele jaar door genieten van uw terras. 

De strakke en moderne uitstraling van buitenjaloezieën voegt ook een esthetische waarde toe aan uw woning, waardoor deze er zowel van binnen als van buiten stijlvol uitziet. 

Offerte opvragen

Geniet het hele jaar door met beglazing

Een overkapping is op zich a luxe, maar met terrasbeglazing boekt u een enorme winst in comfort en esthetiek. Met de glaspanelen kunt u uw terras nog huiselijker inrichten, waardoor uw buitenruimte een stijlvolle en functionele uitbreiding van uw huis wordt. 

 

Met terrasbeglazing wordt uw buitenruimte een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, u heeft altijd een comfortabele en beschutte plek om te ontspannen en te genieten van uw tuin. 

Terrasbeglazing van Zwamon

Kies voor beglazing van Zwamon en maak van uw terras een multifunctionele buitenkamer. Geniet van de rust en ruimte van buiten, met het comfort en de bescherming van binnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.  

Inspirerende projecten met beglazing

Laat u inspireren door onze brochure van Markilux

Download onze brochure en laat u inspireren. Het is ook mogelijk om met een professional te praten in onze showroom of maak een afspraak

Vraag onze brochure aan

  • Een boekje met inspiratie van onze producten
  • Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen