Onze projecten

Laat u inspireren door de mogelijkheden en ontdek hoe wij uw buitenruimte kunnen transformeren tot een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Uw buitenleven, onze passie: Zonwering op maat!

Op deze pagina laten we u graag kennismaken met onze uiteenlopende projecten op het gebied van zonwering en buitenleven. Van stijlvolle zonneschermen die uw terras beschermen tegen de felle zon, tot op maat gemaakte overkappingen die uw tuin omtoveren tot een comfortabele buitenruimte – wij leveren oplossingen die perfect passen bij uw wensen en leefstijl.

 

Elk project wordt met zorg en aandacht uitgevoerd, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken. Of het nu gaat om een strak vormgegeven pergola, een functionele terrasoverkapping, of elegante screens voor uw ramen, wij streven ernaar om de ideale balans tussen esthetiek en functionaliteit te realiseren.

Offerte opvragen

Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Voor een moderne twee-onder-een-kapwoning hebben we een compleet zonweringsproject gerealiseerd met Markilux producten. We installeerden stijlvolle markisolettes voor een strakke look, een knikarmscherm voor schaduw op het terras, en screens voor privacy en een aangenaam binnenklimaat. Dit project laat zien hoe we met de juiste zonwering zowel het comfort als de uitstraling van een woning naar een hoger niveau kunnen tillen.

Oude-Tonge, Nederland

Bij een charmante vakantiewoning in Oude-Tonge hebben we een stijlvol vouwdak geplaatst, dat het terras transformeert in een comfortabele buitenruimte. Dit vouwdak biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dankzij de toevoeging van screens aan de zijkanten is de ruimte nu volledig af te sluiten. Deze screens zorgen voor extra privacy en beschutting tegen wind, waardoor de eigenaren het hele jaar door kunnen genieten van hun verblijf. Het eindresultaat is een uitnodigende en praktische overkapping die perfect aansluit bij het ontspannen karakter van de vakantiewoning.

Rotterdam, Nederland

Voor deze installatie hebben we gekozen voor de stijlvolle Harol BX zonwering met een ingebouwde LED-strip, die direct een strakke en moderne uitstraling aan de gevel toevoegt. Wat deze installatie echt bijzonder maakt, is de geplaatste dummie-unit naast de BX. Hierdoor loopt de lijn van de gevel naadloos door, wat zorgt voor een prachtig visueel geheel en een harmonieuze integratie met de architectuur van de woning.

Amsterdam, Nederland

Voor deze prachtige installatie hebben we gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige buitenjaloezieën, perfect geïntegreerd in het moderne ontwerp van het gebouw. Deze zonwering biedt niet alleen een esthetisch verfijnde uitstraling, maar zorgt ook voor een optimale regulering van het binnenkomende licht. Dit is essentieel voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat, vooral in commerciële panden.

De jaloezieën kunnen nauwkeurig worden afgesteld, waardoor de gebruikers volledige controle hebben over hun privacy en lichtinval, terwijl tegelijkertijd de warmte van de zon wordt tegengehouden. Daarnaast dragen ze bij aan de energie-efficiëntie van het gebouw door de noodzaak voor airconditioning te verminderen. De plaatsing direct aan het water maakt het geheel nog indrukwekkender, met een reflectie van het zonlicht die het wateroppervlak en de gevel tot leven brengt.

Projecten waar wij trots op zijn

Laat u inspireren door onze brochure van Markilux

Download onze brochure en laat u inspireren. Het is ook mogelijk om met een professional te praten in onze showroom of maak een afspraak

Vraag onze brochure aan

  • Een boekje met inspiratie van onze producten
  • Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen